תוסף רוטס hr לאחר ניתוח לב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/01/2016 | 13:18 | מאת: אדי

בן 39 לפני 6 שבועות עברתי תיקון מסתם מהצד שעל פניו עבר בהצלחה תרופות עדכניות : אומפרדקס 20 מ"ג פעמיים ביום ( חצי שעה לפני ארוחות) קומדין 5 מ"ג - inr יציב קוליחיצין 0.5 מ"ג -2 כדורים לאחר אוכל הערה : התחלתי ליטול לפני 5 ימים בעקבות דלקת קלה בקרום מעטפת הלב קרדילוק 2.5 מ"ג : 1.25 מ"ג פעמיים ביום ( הוחלף השבוע מנורמלול 25 מ"ג : פעמיים 12.5 מ"ג שלא חשתי טוב ממנו ) תוסף מגנזיום בשם מגנוקס 520 פעם ביום בערב

אדי שלום, לא זיהיתי את השאלה. אם אתה מתייעץ לגבי נטילת תוסף רוטס hr, אני ממליצה להימנע בגלל סיכון להתנגשות עם התרופות שאתה נוטל, בעיקר קומדין. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות