ציפרלקס וכדורי שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/09/2015 | 00:31 | מאת: אורית

שלום, אני נוטלת ציפרלקס באופן קבוע ועומדת בפני טיסת לילה ארוכה מאוד. אני מעוניינת לקבל באופן חד פעמי כדור שינה כדי לנסות לישון בטיסה (אני מאוד מתקשה להרדם ולישון בטיסות). איזה כדור שינה מותר לשלב עם ציפרלקס? אני מבהירה שוב שמדובר בנטילה חד פעמית. תודה

אורית שלום, אין בעיה לשלב כדור שינה עם ציפרלקס. ללא מרשם ניתן לרכוש כדורי סליפ אייד/טונייט או סונגה נייט או רלקסין. שאר התרופות הן במרשם רופא. ליאת

16/09/2015 | 17:17 | מאת: אורית

אז אפשר לקחת בונדורמין עם ציפרלקס ללא בעיה? אני נוטלת גם יוטירוקס (מעבר לזה אינני נוטלת כלום). השילוב בין שלושתם מותר?

מנהל פורום תרופות ורוקחות