הפלה בשבוע 18 - האם תפר בצוואר הרחם פותר את הבעיה?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

01/08/2016 | 17:58 | מאת: סוזי

שלום ד"ר בר, אני בת 31, נשואה ללא ילדים, מטופלת IVF כבר 5 שנים . יש לי היסטוריה של הפלות חוזרות(3) עוד לפני בדיקת הדופק. בהריון האחרון טופלתי עם קלקסן וההריון החזיק עד שבוע 18, ללא הודעה מוקדמת היתה לי פתיחה מלאה ולצערי עברתי גרידה.כשהייתי במיןו עוד היה דופק אבל לא היתה דרך להציל את העובר מאחר והיתה פתיחה של 5 וקרומים בולטים. איך אוכל למנוע את ההפלה הבאה? מלבד קלקסן? האם תפר בצוואר הרחם מונע הפלות מאוחרות? מה אחוזי ההצלחה?

כן בהחלט יכול אך צריך להחליט על זה עם הרופא שמכיר את ההיסטוריה שלך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון