נורלבו בחלוף 3 שבועות מגרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

15/11/2020 | 21:34 | מאת: אביבה

שלום רב, לפני 3 שבועות עברתי הפלה יזומה שאיבת ואקום ואז גרידה. היו הכתמות חומות וקצת דם מיום שישי אחרי מגע מיני הבן זוג גמר בחוץ בערב. יתכן והייתי צריכה לקבל מחזור כי היו כאבי בטן והפרשות הכתמות חומות וקצת דם. לקחתי ביום א בשעה 21 נורלבו ליתר בטחון. האם זה לא יפגע לי בקבלת המחזור שכן אמרו שצריך לקבל בין 4 עד 6 שבועות מההפלה. תודה

הורחבו תמיד יכול לאחר קבלת וסת שגם היא מתרחקת אירי הפלה בין כה וכה בשבועיים בערך אז כן זו התשובה אבל זה חסר משמעות כל עוד עבד וחג הרית

24/11/2020 | 23:52 | מאת: אביב

ד"ר לא הבנתי אסביר שוב את השאלה. ביצעתי הפלה שאיבת ואקום וגרידה ביום 25.10 מאז היו שלושה ימים דימום בקטנה ומאז הפרשות חומות. ביום 13.11 שכבתי ובן הזוג גמר בחוץ, לקחתי נורלבו בחלוף 50 שעות ליתר בטחון לאחר שאמרו לי שלאחר הפלה ניתן להיקלט. לאחר לקיחת נורלבו הבחנתי בהפרשות חומות שחורות עם דימום שחור וכן לאחר מכן דימום ממש קל... כאבי בטן שחלפו אף הם. ביום 22.11 ראיתי כתמי דם ממש דם אדום (לא שחור).זה הפסיק אתמול ושב קצת כיום ושוב הפסיק בערב. ד"ר אודה לתשובותיך: 1. האם יש סיכוי שאני בהריון? 2. האם הדם השחור והפרשות חומות היו כתוצאה מהכדור נורלבו? 3.האם הדם שקיבלתי ביום 22.11 למעשה הוא המחזור? 4. האם לאחר גרידה עליי לגשת לבצע שוב אולטראסונד, שכן ביצעתי בחלוף שבועיים ונאמר שהכל נקי רירית 9 ממ וכן גודל רחם 40 באורך וברוחב. אשמח על סמך ניסיונך שתכווין שכן אני בלחץ מחשש גדול מהגרידה שעברתי שלא יווצרו סיבוכים. תודה מראש על תשובותיך תודה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון