שאריות לאחר הפלה בכדורים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

26/03/2020 | 22:49 | מאת: בת

שלום רב, לפני שבוע עברתי הפלה בכדורים מיפיגין וציטוטק בשבוע 6 להריון.. היום עשיתי אולטראסאונד הרופאה אמרה שהשק יצא אבל יש עדיין חומר.. אבל זה בכיוון טוב. הרופאה המליצה לי לקחת עוד כדור ציטוטק ( אני מפחדת מהכדור הזה לאחר שכבר לקחתי 2 בהפלה) בנוסף היא המליצה לשתות קינמון עם מים חמים/זרעי פשתן עם מים חמים.. ולחזור לביקורת בעוד שבוע.. בחרתי לא לקחת את הכדור.. מה כדאי לי לעשות בשלב הזה? נורא מפחדת שלא אצטרך פעולה פולשנית.

אם שק ההריון יצא ו הרירית לא יותר עבה מ 15 מ”מ אל תעשי כלום תעשי אולטראסאונד אחרי הווסת הבאה זה הכל

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון