הפלה בעזרת ציטוטק.......

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

25/02/2020 | 17:37 | מאת: אריאל

שלום רב בשבוע 7 הרופאה בישרה לי שהעובר לא מתפתח והוא ללא דופק. ביום שישי האחרון לקחתי 4 כדורי ציטוטק מתחת ללשון, הכדורים השפיעו באופן מיידי , היו לי כאבי מחזור מטורפים ודימום מסיבי. באחת מהפעמים שהייתי בשירותים ראיתי גוש שיוצא מהנרתיק. אני לוקחת טיפות אופטלגין על מנת להפיג את הכאב. לאחר 15 שעות בערך לקחתי שוב 4 כדורים מתחת ללשון כפי שאמר הרופא בסורוקה. ביום שבת בקושי היו כאבים ובקושי דימום. מיום ראשון ועד היום אני סובלת מכאבים מאוד חזקים, שנרגעים רק בעזרת אופטלגין נוזלי. יש לי דימום על הפד , אתמול היה הרבה, היום הרבה פחות . שאני נכנסת להתפנות בשירותים אני רואה שיוצא קרישי דם מהנרתיק. אין לי חום , או תופעות לוואי אחרות. האם כל זה נשמע כמו תופעות רגילות? יש ממש לדאוג? מתי כל זה אמור להסתיים?? תודה..

הי למרבה הצער כאבים זה חלק מהתהליך אך אם את עדיין סובלת מכאב קשה שדורש טיפות אופטלגין זה כבר יותר מדי זמן אז הייתי ניגש להבדק. אם עבר אז זקוקה לביקורת עוד כמה ימים לודא ששק ההריון יצא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון