האם אורגזמה עשויה לגרום להפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

10/12/2019 | 19:13 | מאת: עדי

הריון צעיר ויקר שבוע חמש. הבוקר נעלמו סימני ההריון הרשתי לעצמי להגיע לאורגזמה. (לא היתה חדירה) מאוחר יותר קבלתי תשובה של בטא שהכפילה את עצמה להפתעתי הרבה!! אבל אז התחילו דימומים אדומים טריים. זה לא מחזור. אבל ממש דם אדום טרי כמו פציעה (אבל לא היתה חדירה) האם זו הפלה או משהו אחר? סימני ההריון חזרו בקטנה. עד עכשיו היו לי רק הפרשות חומות. חוששת מאד

אורגרזמה לא מפילה ילדים אלא אם ההריון לא תקין סביב שב 6 תעשי אולטאסאונד לבדוק דופק ונראה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון