הריון רחמי וחוץ רחמי במקביל

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

02/07/2019 | 22:28 | מאת: רחלי

שוב שלום, יש לי סיפור קצת מורכב: עברתי לפני מס חודשים הפלה (גרידה לאחר התפתחות לא תקינה). מאז רמות הבטא שלי נשארו פלאטו בממוצע סביבות 1000. באולטראסאונד לא נמצא כלום ברחם ולא בסביבתו. ביצעתי היסטרוסקופיה שבה הוציאו רקמה אמורפית כלשהי, שלא נראתה לרופא כמו שארית. ובאמת בהתאם לדעת הרופא אחרי ההוצאה הבטא לא ירדה. כרגע הרופא סובר שיש איפשהו הריון חוץ רחמי שהתפתח במקביל לרחמי (למרות שאין שום עדות לכך באולטראסאונד). לציין שזה היה הריון ספונטני ללא טיפולים, כך שלהבנתי הסיכוי להריון מקביל כזה הוא נמוך מאוד... כרגע ההמלצה היא שאקבל זריקת מטוטרקסט. אשמח לקבל את חוות דעתך- האם נשמע לך כמו הריון חוץ רחמי נוסף שמסתתר איפשהו? מה עוד זה יכול להיות? ומה הסיכוי לדעתך שהזריקה תעזור? תודה רבה על המענה.

זה פורום הפלות בלבד 1:40000 קורה הריון מחוץ לרחם ובתוכו גם יחד. לפי הסיפור שלך מה שהציעו לך נשמע על פניו הגיוני

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון