הריון חוץ רחמי צריכה עזרה בבקשה...

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

11/06/2019 | 14:36 | מאת: אורחת

לאחר טיפולי IVF נקלטתי להריון. שבוע שעבר- שבוע חמש להריון בתא היתה על 250, היום ירדה ל30- יש ממש מעט הפרשות חומות ואתמול קצת דם בניגוב אבל כבר שלושה ימים זה עוצר ואין דימום של ממש.. היום באוטרסאונד- רחם ריק אבל היה ממצא אקוגני בגודל 13X17 צמוד לשחלה ימין ונאמר כי יש לשלול הריון חוןץ רחמי.. לפני שש שנים עברתי גם הריון חוץ רחמי שהסתיים בהפלה טבעית אבל לקח כחודשיים עד שנספג. האם גם הפעם זה יעבור לבד והבטא הנמוכה הינה סימן מעודד או שיש לבצע התערבות רפואית? מדוע זה חוזר על עצמו? בבדיקות היסטרוסקופיה שעשיתי לפני כחצי שנה הכל יצא תקין לחלוטין ואני נחשבת ללא מוסברת. מדוע זה שוב קורה לי?? אשמח לתשובה תודה

קשה לדעת איפה ההריון אבל גם אם נניח שמחוץ לרחם נראה שאת עוברת הפלה עצמונית תעקבי אחרי הביטא עד שיתאפס. למי שהיה הריון חוץ רחמי אחד יש סיכוי של 10% בערך לעוד אחד וזה כנראה מה שקורה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון