הריון לא מתפתח האם יפול לבד?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/06/2019 | 17:51 | מאת: אורחת

שלום, אחרי טיפול ivf והחזרת בלסטוציסט - האיון הקלט אך בטא לא מכפילה את עצמה כמו שצריך.. ביום א בטא הייתה 110 וביום ד רק 270.. הרופא אומר שלא תקין- או כימי או חוץ רחמי (עברתי את שניהם בעברי לצערי). הפלה חוץ רחמי- היו שאריות הייתי צריכה לקבל זריקה, בהריון לא תקין שבוע 10 ללא דופק נאלצתי לקחת ציטוטק. שתי ההפלות היו מאוד טראומטיות ובייחוד עם הציטוטק שהרגשתי צירים חזקים מאוד וסבלתי מאוד.. האם יש סיכוי שאוכל לתת לזה ליפול לבד ללא התערבות רפואים? תודה

יכול להיות שכן אבל תעקבי אחרי הביטא נראה אז לאיזה כוון זה הולך אם יהיה לך מזל יפול לבד

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון