קיום יחסים אחרי שאיבה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

10/03/2019 | 00:13 | מאת: אנונימית

היי אני נכנסתי להריון לא רצוי, הביטא הייתה 449 ויומיים אחר כך הייתה 1191, ובאותו יום התחיל לי דימום עם קרישי דם, הלכתי למרפאה פרטית ועשיתי שאיבה ובאולטראסאונד נראה שק אבל לא כל כך ברור, אז עשיתי את השאיבה כי רציתי את ההריון הזה, אז השאלה שלי איך אני יכולה לדעת אם הכל אצלי נקי עכשיו, ומתי מותר לי לקיים יחסים אחרי כמה ימים? ואם אני מתכננת לקחת כדורים למניעת הריון מתי כדאי לי להתחיל לקחת ואיזה סוג? ותודה מראש

את צריכה ביקורת אחרי שבועיים לראות שהכל נקי גלולות לפי מה שהרופא ימליץ לך אם מותר לך יכולה להתחיל עכשיו במיידי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון