קריש דם ברחם חודש וחצי אחרי ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

29/12/2018 | 08:07 | מאת: אביגיל

היי לפני כחודש וחצי עברתי הפלה עי ציטוטק בשבוע 8, בביקורת לפני כחודש הבטא הייתה 3000 והרופא אמר כי יש עדיין קרישי דם שצפויים לצאת עם המחזור לדעתי לפני כשבוע וחצי הבטא הייתה 200 ואני חושבת שכמה ימים אחרי הבדיקה קיבלתי מחזור (הוא היה מאוד חלש ביחס למחזור רגיל) אז שאלתי הראשונה זה האם יש דרך לדעת שזה באמת היה מחזור? ואתמול הייתי אצל רופא לביקורת נוספת והוא חושש כי נשאר קריש דם בגודל של חצי סמ, האם במקרה כזה חייב להתערבות נוספת או שאפשר לחכות שהקריש יצא לבד או יספג? והאם ניתן להיכנס להריון כל עוד הקריש שם? תודה רבה ;)

אם זה קריש זה שטויות אם זה שארית זה סיפור אחר. את זה יכול לקבוע הרופא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון