דימום חריג לאחר ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

05/09/2018 | 19:44 | מאת: רוית

ביום שישי האחרון קיבלתי ציטוטק לאחר שהעובר לא התפתח שבוע 6 פלוס גודל 5 ממ בפועל כבר הייתי בשבוע 9 פלוס. קיבלתי 3 מנות כל 12 שעות של 4 כדורים 800 מג כל אחד. בשישי בלילה היו כאבים חזקים ודימום חזק ולאחר מכן דימום סביר. ביום שני בבוקר נבדקתי שוב במיון נשים נאמר לי שלא הכל התנקה אך זה בגדר הסביר וזה יפלט לבד עד הווסת הבאה. מיום שני בלילה ועד היום 3 ימים יש לי דימומים חריגים מאוד מחליפה פד כל רבע שעה והמון קרישי דם יוצאים. השאלה היא אם זה חריג ומצריך פנייה לבדיקה שוב במיון או אצל רופא?

מקווה שרו שפנית למיון או שהגמם נגמר דמם כבד מחייב תמיד בדיקה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון