בדיקה פתולוגית לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

28/06/2018 | 20:52 | מאת: מיטל

שלום.. עברתי הפלה בשבוע 8 להריון עקב שק הריון ללא עובר בתאריך 15.5.18, קיבלתי היום את תוצאות הבדיקה הפתולוגית אשר בה כתוב קטעי רקמה אפורה בחלקה ספוגית עם קרישי דם בנפח כולל של 10 סמ"ק.. ובסוף צויין נשאר חומר. מה זה אומר??? בנוסף עליי לציין שעברו 6 שבועות מאז ההפלה ועוד לא קיבלתי מחזור.. האם זה הגיוני??

זה לא דוח פתלוגי זה תיאור החומר שהתקבל אם נבדקת אחרי וראו שהרחם ללא חומר בתוכה אז תמתיני הכל תלוי בסדר הווסתות שהיו לך בעבר

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון