הפלות חוזרות- קרישיות יתר

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

13/02/2018 | 17:56 | מאת: ליאת

שלום רב. אני בת 30 ללא ילדים ולאחר 2 הפלות. נתנו לי לעשות בדיקת קרישיות יתר ואלו התוצאות שחורגות. Rvvt ratio =1.16 טווח ערכים 0.9-1.5 Sct חיובי בבדיקת lac Sct ratio (lac) = 1.49 טווח ערכים 0.77-1.32 האם זה אומר שיש לי בעייה של קרישיות יתר ולכן ההפלות. במידה וכן איך מטפלים בזה. תודה.

זה ממש לא לאינטרנט חייב לדעת בדיוק מה עברת אילו בדיקות בוצעו היסטוריה שלך בקיצור לא רציני ולא לעניין לענות פה פני לרופא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון