הפלה טבעית בשבוע 10 - מה הלאה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/11/2017 | 08:28 | מאת: עפרה

שלום, אתמול הייתי בבדיקת דופק ראשונה לעובר ונצפה שק הריון ריק. אמרו לי שאני צריכה לעבור גרידה. כמעט מיד אחרי הבדיקה התחלתי לדמם ומדממת מאז כבר יום כולל כמה קרישי דם. הדימום אינו כבד במיוחד ומזכיר מחזור ממוצע, מלווה בכאבים בבטן בתחתונה (שדומים לכאבי מחזור). שאלתי היא זו: די ברור שאני עוברת סוג של הפלה טבעית, אבל האם זה מספיק? האם זה אומר שיחסך ממני תהליך הגרידה? מה כדאי לי לעשות? לקבוע תור לגרידה או לחכות כמה ימים? מהי בדרך כלל הפרוצדורה במקרים כאלה? תודה רבה!

מאחר ואיני עושה לך US איני יודע מה יצא ומה נשאר ולכן לא יכול לענות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון