מחכה מחזור אחרי הפלה עם כדורים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

25/10/2017 | 20:56 | מאת: מחכה למחזור

שלום רב, בתאריך 15.9 עברתי הפלה בכדורים. בתאריך זה לקחתי את הכדור השני. היו לי דימומים בערך שבוע וחצי-שבועיים. לאחר מכן נבדקתי באולטרסאונד והכל היה נקי. בעוד יומיים כבר יעברו 6 שבועות מאז ההפלה. בתאריך 12.10 קיימתי יחסים מוגנים עם קונדום אבל אני עדיין חוששת. מאוד רוצה לקבל את המחזור וממש לא בעניין להריון לא רצוי נוסף. אני ממש בחרדה ובלחץ כל השבוע האחרון. בדקתי מספר פעמים בדיקת הריון ויצא שלילי. נבדקתי אצל גניקולוג שאמר שהרירית עבה. מה שאמור להצביע על או הריון או לפני מחזור. מרגישה חולשה,עייפות, קצת כאבים בבטן התחתונה והפרשות לבנות קצת סמיכות ונוזליות ללא ריח. אני מאוד חוששת מהריון ומאוד מצפה למחזור. לא מעוניינת כרגע בהריון ולעבור הפלה נוספת!! מה עושים? אני ממש חסרת אונים..

יוצאים מהלחץ אם קיימת יחסים ב 12/10 ונכון להיום בדיקת הריון שלילית אז 99% שאת לא בהריון

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון