בדיקות עקב הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

17/10/2017 | 16:05 | מאת: שני

שלום, לפני חצי שנה עברתי הפלה בגרידה לאחר שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע 6, עכשיו שוב עברתי הפלה כרגע נראה טבעי מקווה שלא אצטרך לעבור גרידה של שאריות. אני מעוניינת לבדוק את כל הגורמים להפלות באופן פרטי או אם הרופא שלי יבחר להפנות אותי. הבדיקות שאני מעוניינת לעשות הם: בדיקת קרישתיות יתר(כל הפקטורים), בדיקת נוגדנים ופרופיל הורמונאלי שאותה אצטרך לבצע רק בקבלת הווסת הבאה ובדיקת קריוטיפ לי ולבעלי. השאלות שלי הן.. האם אני יכולה כבר עכשיו להתחיל בבדיקות או שאני צריכה להמתין עד שהבטא תתאפס? (כרגע 1200) האם יש צורך גם בבדיקות אנטומיות בנוסף לכל אלו? האם הבדיקה TSH היא הבדיקה היחידה לאבחון פעילות בלוטת בוריס? תודה רבה

לא ציינת בת כמה את והאם יש לך ילדים בעיקרון הבירור הנרחב הזה אצל נשים צעירות או כאלה שיש להן ילדים מיותר אבל את תחליטי עם רופאך ואת רוב הבירור עושים 6 שב אחרי TSH זו בדיקת הסקר לבלוטת התריס אכן כן

22/10/2017 | 07:00 | מאת: שני

בת 27 ללא ילדים. 2 הריונות ראשונים שאינם תקינים

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון