הריון לאחר ניתוח גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/07/2017 | 15:10 | מאת: מאיה

שלום ד"ר בר, אני בת 30.5. בחודש ינואר האחרון עברתי ניתוח גרידה בשבוע ה - 16 להריון (הריון ראשון) עקב מום בעובר שנתגלה בסקירה ראשונית. ההריון היה ספונטני לא היה קושי בכניסה להריון. לאחר הניתוח בוצעה ביקורת - לא נראו הידבקויות והכל נמצא תקין. מאז, כחצי שנה - בעלי ואני מנסים להרות וללא הצלחה, הזרקתי אוביטרל 3 פעמים. האם יש ממה לדאוג? יכול להיות שאכן משהו השתבש לאחר הגרידה? אולי צריכים לפנות לטיפולי פוריות אחרים? תודה.

קודם כל חצי שנה זה עדיין לא מראה על שום בעיה במיוחד בזוג שכבר הוכיח שהם מסוגלים להרות. צריך להוועץ ברופא שלך ואם לא תהרי לשקול ביצוע היסטרוסקופיה לראות באמת שלא נוצרה בעיה כמו הדבקויות בחלל הרחם

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון