2 הפלות רצופות טרימסטר ראשון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/06/2017 | 14:14 | מאת: בובה

ד״ר שלום. בת 33. ללא ילדים. אחרי 2 הפלות רצופות בשלבים המאוד מוקדמים. הפלה הראשונה אירעה חודש פברואר - הייתה ספונטנית שבוע 7 כאשר לפני כן לא נצפה עובר ודופק. הפלה שניה - אירעה לאחר מעקב קפדני אחרי ערכי הבטא שהראו בשלב מסוים ירידה. הגעתי לשבוע 6 ו-3 לא הופיע שק חלמון ולא עובר אלא רק שק הריון 3.5 מ״מ. בשלב הזה קיבלתי ציטוטק שעבד. להריון שני נכנסתי מיד לאחר קבלת וסת אחרי הפלה 1. אין בעיה בקליטה אלא בהתפתחות העובר. יש תת פעילות בלוטת התריס אולם מאוזנת. ללא השמנת יתר. מה לעשות?

מצטער הפלות חוזרות זה לא בכזה "שלוף" לאינטרנט יש צורך בפגישה עם רופא שיחליט איזה בירור עושים אם בכלל 2 הפלות בעיקרון לא מחייבות שום בירור

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון