הפלות חוזרות ואיכות זרע

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/05/2017 | 20:07 | מאת: שרון

שלום אני בת 38. יש לי 2 ילדים מהריונות טבעים. בעברי 2 גרידות עם עוברים ללא דופק ו-4 הריונות כימיים. עברתי בירור של קרישיות והוא תקין, כמו כן היסטרוסקופיה (ילדתי בקיסריים). מעולם אף רופא לא ציין שאולי זאת יכולה להיות איכות זרע ירודה? אני נקלטת להריון מהר מאוד בניסיון הראשון או השני... בגלל הגיל אני כבר בלחץ. לאיזה רופא על בעלי לפנות? תודה

בעלך יכול לפנות אתך למומחה פריון אבל אם אין בבדיוקת הזרע שלו משהו חריג אין לנו דרך לבדוק את איכות הזרעונים למעט בבדיקה במיקרוסקופ כך שיתכן ויש בהם פגמים שלא ניתן לאתר אבל כאמור אין דרך טובה ואמינה לדעת זאת. יש כאלה שבודקים זרעונים במיקרוסקופ אלקטרוני אבל לא ברור למה זה יועיל

14/05/2017 | 15:20 | מאת: שרון

האם יש לדעתך עוד דברים שניתן לבדוק לגבי ההפלות? האם בדיקות גנטיות נכונות בשלב זה? כפי שכתבתי יש לי 2 ילדים מהריונות טבעיים וילדים בריאים.

גם בדיקה גנטית ארפשרית זה יענה לך מי שמכיר אותך ויודע הכל על ההפלות לא דרך האינטרנט

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון