תחושות לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

08/03/2016 | 11:26 | מאת: נינה

שלום לפני 10 ימים עברתי קיסרי חירום עם הרדמה ספינאלית שאינה אפידורל מכשבוע לאחר הלידה אני נתקפת כל כמה זמן בתחושה של זרמי חשמל בעמוד השדרה באמצע הגב. זה מאד מלחיץ ומשתק וזה מגיע כמו יריות כאלה של צרור ועובר. האם זה קשור להרדמה? ואם כן - האם זה יעבור? כמו כן יש לי בעיקר כששוכבת הרגשה של לחץ בראש. .. גם קשור?

08/03/2016 | 12:07 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, עליך לפנות לבית החולים בו ילדת לקבלת יעוץ נוירולוגי ויעוץ מרדים. רוב התופעות חולפות אך רצוי להבדק. פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים