ניתוח קיסרי?

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

15/11/2015 | 19:17 | מאת: עינת

שלום, ברוך השם החל שלב התלבטויות כיצד ללדת. אשמח לשמוע עצתכם. בת 41. היריון שני (אחרי הפלה בשבוע 6 בהיריון ראשון). שבוע 32. עם הטרוזיגוט 5 ליידן (מטופלת בקלקסן), תפר צווארי חרום בשבוע 19 עקב התקצרות. היריון טבעי שהושג אחרי 2 הזרעות וטיפול IVF. היריון יקר מאוד (כמו שכל היריון לדעתי). כמו כל הריונית חוששת ורוצה להחזיק תינוק חי ובריא בידיים. מתלבטת האם לבקש ניתוח קיסרי יזום או לאפשר לידה טבעית. כמובן שהרצון הוא לילדים נוספים אם יתאפשר בעז"ה. מה הייתם ממליצים לאישה במצבי ובגילי עם חששות רבים. תודה רבה!

17/11/2015 | 08:42 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, המקרה שלך מאד מורכב ודורש אכן דיון מעמיק. ממליץ לך להיוועץ עם רופא מיילד מומחה. בכל מקרה לתת לך יעוץ כה גורלי וספציפי מבלי לראותך ולבדוק אותך פרטנית יהיה חסר אחריות מצידי. בהצלחה רבה בהריון, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים