חשד ל-apla

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

08/11/2015 | 15:07 | מאת: שרית

שלום רב, אני לאחר קיסרי ובבירור חשד ל-apla מהם אמצעי המניעה שניתן לקחת הרי לאחר קיסרי אסור להיכנס להריון כשנה.. מה יקרה אם אכנס להריון עוד כמה חודשים? זה יצריך הפלה?

08/11/2015 | 20:48 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אמצעי מניעה כהתקן תוך רחמי, חציצה על ידי קונדום בתוספת קוטל זרע וגלולות או זריקות על בסיס פרוגסטרון בלבד באים בחשבון. אנא פני ליעוץ פרטני של רופא נשים מומחה. במידה שהרעת לפני שנת הפסקה אין צורך לבצע הפסקת הריון אך נסיון לידה לדנית לעיתים נשלל בשל סיבה זו בשל ריבוי של קרעים של הרחם שעלולים להתרחש בלידה לדנית לאחר קיסרי במקרים אלה. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים