קייסרי שלישי תפרים נמסים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

04/01/2015 | 19:23 | מאת: מור

היי אני צפויה ללדת בניתוח אלקטיבי שלישי עקב שני ניתוחים קודמים. בניתוח הראשון השתמשו בתפרים של סיכות. מספר ימים לאחר ההוצאה של התפרים התפר החיצוני נפתח ויצאו המון הפרשות. הניתוח השני התבצע בחול ושם השתמשו בתפרים נמסים, חייבת להודות שגם ההחלמה הייתה קלה יותר וגם הצלקת נראתה טוב יותר. האם ניתן לבקש תפרים נמסים במקום סיכות? בנוסף מתי קובעים ניתוח אלקטיבי? כרגע בשמירה בגלל צירים מוקדמים משבוע 24 תודה מראש על התשובה

05/01/2015 | 09:01 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ניתן לבקש התפר המיוחד אך לא בכל המרכזים מבצעים אותו ולא כל המנתחים מכירים אותו. בהצלחה, פרופ אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים