מודאגת

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

21/12/2014 | 19:51 | מאת: חנה

שלום דר, עברתי לפני כשבועיים ניתוח קיסרי אחרי 19 שעות צירים ללא התקדמות, והכל נראה בסדר והתחיל להחלים הצלקת נראת טוב אך לפני כ3 ימים התחילו לי כאבים עמומים בצד ימין המורגשים יותר בהליכה מאשר בשכיבה! חשוב לציין ללא חום או משהו בסיגנון. הייתי היום אצל הרופאת נשים שלי היא בדקה את הצלקת מבחוץ וטענה שאין כלום והכל בסדר. למרות שהתעקשתי שתעשה אולטרסאונד היא אמרה שלא עושים לזה אולטרסאונד ואם היה משהו לא תקין מבפנים היו רואים זאת מבחוץ. האומנם?? יצאתי ממנה ממש מודאגת ולא רגועה. מה אתה אומר? ניתן לראות בעיה פנימים דרך צלקת חיצונית??

25/12/2014 | 13:18 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, כמובן שאין אני יכול לבדוק אותך דרך האתר, בכל מקרה אם הסימפטומים נמשכים אנא פני לבדיקה נוספת כולל ביצוע תרבית שתן ובדיקת על קול לרחם ולכליות במידת הצורך לפי החלטת הרופא המטפל. מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים