הריון אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/11/2014 | 10:51 | מאת: ליטל

ילדתי לידה פונדקאית לפני 5 חודשים בניתוח קיסרי ואני מאוד רוצה להיכנס שוב להריון משלי.. לפני כשנה גילו לבעלי סכרת יש לציין שהיא מאוזנת ולעולם לא היה צריך להזריק אינסולין אלא לוקח כדור אחד ביום שמעתי שבסכרת איכות הזרע יורדת.. שאלתי היא: במידה ואכן ישנה בעיה עם איכות הזרע של בעלי נוכל לקבל טיפולי פוריות או אפילו הזרעה אפילו אם אני אחרי קיסרי?

19/11/2014 | 09:05 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, בהחלט ניתן יהיה לעזור לכם במידת הצורך. אם לא תהרי תוך כשישה חודשים עד שנה פני למרפאת פריון. בהצלחה פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים