כאבים בחזה ובכתף לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

07/11/2014 | 11:14 | מאת: אנה

בוקר טוב, עברתי ניתוח קיסרי שני לפני 10 ימים ומאז אני סובלת מכאבים חזקים בחזה מצד ימין ובכתפיים בעיקר כשאני בשכיבה. חזרתי למיון לפני 5 ימים בעקבות הכאבים, שלחו אותי לסי.טי אנגיו של הריאות בעזרת הזרקת יוד ואין עדות לתסחיף ריאתי. ממה יכולים לנבוע הכאבים ומה עליי לעשות? האם תיתכן טעות בבדיקת הסי.טי? תודה רבה, אנה

19/11/2014 | 07:14 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אם הכאב נמשך ממליץ להגיע לבדיקת רופא המשפחה שלאחר בדיקה יפנה אותך לגורם הרפואי המקצועי המתאים להמשך הברור, פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים