לוסטרל דימומים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

17/10/2014 | 17:18 | מאת: שיר

שלום רב נוטלת לוסטרל מזה כ5 שנים במינון 75 מק"ג. עברתי לידה ראשונה טבעית ומוצלחת. שמעתי על מחקרים חדשים לפיהם תרופות ממשפחת SSRI מעלות סיכון לדימומים, בדגש על דימומים לאחר לידה. האם אכן ידוע על תופעות כאלה? האם מדובר על מינון כמו 75 מ"ג? קצת נבהלתי ואשמח לכל הבהרה בנושא.... תודה

19/10/2014 | 04:56 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ישנם דיווחים מועטים על עליה בלחץ העורקי הריאתי לילודים במיוחד בנטילתSSRI בהריון במיוחד בטרימסטר השני להריון. כמו כן תיתכן תסמונת גמילה לילוד המתבטאת באי שקט אך חולפת מאליה. דימום אינו סיבוך אופייני. בהצלחה בהריון פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים