אחרי ניתוח קיסרי ראשון

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

29/07/2014 | 22:05 | מאת: פיבי

אני בת 45 . שבוע אחרי ניתוח קיסרי לידת תאומים. במקומות מסוימים בבטן אין לי תחושה כלל. האם זה טבעי?? מתי תהיה לי תחושה אם בכלל? מתי אפשר כבר ללבוש תחתון מחטב??? מדדתי מחטב וזה ממש מחזיק את הבטן ומאוד נוח. כמו כן באיזור הטבור יש התקשות האם זה טבעי?? ומתי זה יעבור?? אשמח מאוד לתגובתך.

30/07/2014 | 07:39 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, כל תחושותיך שכיחות לאחר ניתוח קיסרי. התחושה חוזרת לפחות בחלקה תוך 3-6 חודשים. אם כמובן יש החמרה באחד מהתסמינים פני בבקשה לבדיקה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים