[email protected]

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

05/07/2014 | 08:32 | מאת: שמרית

שלום רב . אני כשבועים אחרי ניתוח קיסרי תאומים , רציתי לדעת האם באזור הניתוח הצלקת האזור של הצלקת ומסביב אמור עדין להיות כמו אבן שנוגעים בו ... בנוסף מה אסור לעשות מעבר לזה שאסור להרים משקל כבד ... תודה

06/07/2014 | 17:32 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, בנוגע לממצא על הצלקת ככל הנראה הוא תקין, אך אם את חוששת פני לבדיקת רופא, בנוגע להתנהגות לאחר ניתוח קיסרי ממליץ להימנע מהרמת משא כבד מעל משקל התינוק, להימנע ממאמצי יתר ולהימנע מבריכה וים בשישה השבועות הראשונים לאחר הניתוח. מזל טוב, פרופ' אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים