ואזה פרבייה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

03/05/2014 | 08:20 | מאת: עדי

שלום שמי עדי נסים וילדתי את בני השני 31/1/14. כל ההריון ההןתי במעקב הריון בסיכון גבוה עקב הבחנה של ואזה פרבייה עי הרופא המטפל שלי דר ערן כסיף.הוא אמר שאני צריכה להתאשפז בשבוע 34 בבית חולים ובשבוע 36 לעבור ניתוח קייסרי מתוכנן. הלכתי לבית חולים אסף הרופא והרופאים אמרו שאצלם לא מאשפזים לפני הניתוח הרופא שלי דיבר עם הרופא הבחיר ובסוף החליטו לאשפז אותי, נקבע לי ניתוח 4/2/14 הכל היה בסדר עד שבתאריך31/1 התעוררתי בחמש וחצי בבוקר עם ירידת מים ודימום של כריש דם תוך חמש דק הכניסו אותי לחדר ניתוח הרדמה מלאה וילדתי תינוק . ההתעקשות של הרופא שלי דר כסיף לאשפז אותי לפני להשגחה הצילה אותנו.

08/05/2014 | 08:22 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, בהחלט כל הכבוד לרופא המטפל שלך וכן לצוות בבית החולים שהגיב במהירות, מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים