הריון תאומים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

02/05/2014 | 08:41 | מאת: פיבי

בת 44 הריון תאומים ב ivf שבוע 20. בסיכון גבוה, מטופלת בקלקסן בגלל טרומבופיליה, לידה מוקדמת אחת בשבוע 32 והפלה מאוחרת בשבוע 21. האם לא מן הנמנע שאלד בניתוח קיסרי?

08/05/2014 | 08:17 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, שאלתך מאד מורכבת ותלויה בהרבה גורמים אשר גילך 44 הוא רק אחד מהם. אכן במידה שתבחרי בכך אני משוכנע שהרופאים המטפלים יסכימו לבצע במקרה שלך ניתוח קיסרי. לגבי המלצה על כך הדבר נתון בכל כך הרבה נתונים רפאיים שאין לי אפשרות לענות לך עליהם דרך האתר. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים