האם מומלץ ניתוח קיסרי במצב זה?

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

27/04/2014 | 20:45 | מאת: לי

אני נמצאת בהריון שני לידה קודמת היתה וגינלית, משקל קטן 2.600 שבוע 38, שבמהלכה, מצוקה עוברית ולבסוף קרעים וחתכים. לאחר הלידה איבדתי דם וקיבלתי מנת דם. בנוסף נאלצתי לעבור פיזיותרפיה ממושכת עקב כאבים ביחסי מין. בהערכת המשקל בהריון זה שיער הרופא שהעוברית גדולה (אחוזון 75). לאור סיבוכי הלידה הקודמת והערכת המשקל הנוכחית, האם עליי לשקול ניתוח קיסרי?

28/04/2014 | 08:28 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, בהחלט יש לשקול קיסרי כמובן בכפוף לבדיקת המסמכים של הלידה הקודמת וכן לאחר בדיקה גופנית שלך. בהצלחה, פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים