הריון אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

23/02/2014 | 10:04 | מאת: מילה

לפני שנה ילדתי בקיסרי חירום וכעת אני נמצאת בשבוע שישי. ברקע-טרומבוציטוזיס שהיה מטופל באספרין וזריקות אינטרון בהריון ואלילפסיה, 200 מ"ג ביום. אני לא יודעת מאיפה להתחיל בכלל בהריון הזה ומה אני צריכה לעשות, מה גם שאני נורא מתלבטת לגבי לידה רגילה ושוקלת ברצינות לקבוע קיסרי. מה דעתך?

23/02/2014 | 13:45 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אכן המקרה שאת מציגה הוא מורכב ובעל פנים רבות, אני ממליץ לך לקבוע תור אצל רופא מיילד מומחה לקבלת חוות דעת מסודרת לאחר בדיקת כל הנתונים ובדיקה גופנית שלך, בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים