מחזור חודשי אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

19/02/2014 | 14:25 | מאת: בושמת

שלום רב, ילדתי לפני חודשיים בניתוח קיסרי בגלל מנח עכוז ואיני מניקה כלל. עד היום לא הגיע המחזור החודשי האם זה נורמלי או שזה מצריך בירור?

23/02/2014 | 13:43 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, בהחלט נורמאלי, יש נשים מיניקות שבכל תקופת ההנקה שלהן אין להן ווסת. כמובן שיש להשתמש באמצעי מניעה גם אם אין מחזור ווסתי מאחר שאין הנקה מהווה תחליף לאמצעי מניעה. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל

06/03/2014 | 12:32 | מאת: נרקיס

שלום רב אני 3 חודשים אחרי ניתוח קיסרי אני לא מניקה והמחזור לא מגיע, האם זאת תופעה נורמלית?

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים