ניתוח קיסרי בפעם הרביעית

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

19/11/2011 | 22:52 | מאת: נתנאלה

אני אמורה לעשות ניתוח קיסרי וזו בפעם הרביעית ברציפות. כמו כן יש לציין שהבטן שלי "נפלה" - צניחת רחם...- וזה בעקבות הניתוח האחרון- ויש לי התחלה של בריחת שתן...האם ניתן לקיים ניתוח קיסרי בשילוב עם ניתוח חיזוק השרירים ברצפת האגן?

19/11/2011 | 23:15 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

בהחלט לא רצוי לשלב בין הניתוחים. כדאי להמתין להחלמה מהניתוח הקיסרי ובהמשך להיוועץ עם רופא מומחה אורוגינקולוג להחלטה האם ואיזה סוג ניתוח לשיקום ריצפת האגן יהיה כדאי לבצע. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים