ענבל נפוח לאחר לידה קיסרית

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

16/01/2014 | 01:28 | מאת: שמיל

שלום לכולם האמת אני זקוק לייעוץ, ידוע לי כי מבחינה משפטית מדובר רק בעצה ולא בטיפול או משהו דומה. אישתי נכסה לתהליכי לידה יום ראשון בבוקר, לאחר שלושה ימים קשים של כל מיני טיפולים לקדם את הלידה וניסיון של כמעט 4 שעות בלידה טיבעית הובהלנו לניתוח קיסרי חירום והוציאו את הילד, כרגע אישתי מאושפזתעדיין בבית החולים ופתאום הענבל התנפח ממש באמצע הלילה כאשר ישנה. אין אלגרגיות לשום דבר והאחות/רופא אומרים כי זאת תגובה אלרגית למשהו שהם לא יודעים ונתנו לה זריקה לאלרגיות ומשכך כאבים, לא נעשה משטח גרון או בדיקה אחרת כדי לאמת שזו אלרגיה, אני מאד אוהב את אישתי ולכן אני שואל, האם זה אפשרי שפתאום יש אלגיות שגורמות לכך למרות שאין לה אלרגיות ידועות מראש? האם זריקה נגד אלרגיות במצב זה יכולה להשפיע על ההתאוששות שלה? האם הבעיה יכולה לנבוע ממשהו שעברה כתוצאה מהלידה הארוכה והקשה? תודה מאד לכל מי שיכול לעזור.

16/01/2014 | 07:25 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, תופעה אלרגית לאחר ניתוח קיסרי בהחלט אפשרית ומקורה האפשרי הוא מאחת התרופות בהן השתמשו במהלך הלידה און ההרדמה או הניתוח וכן לעיתים במידה שהיתה הנשמה עם צינרור קנה מלחץ על העינבל. רפואה שלמה ומזל טוב ללידה, פרופסור אוריאל אלחלל - הדסה עין כרם 026778899

16/01/2014 | 09:29 | מאת: שמיל

תודה רבה על התגובה, הייתי צריך מישהו שיענה לי וירגיע אותי, מעריך את זה מאד פרופסור אלחלל. תודה רבה

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים