ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

28/11/2013 | 22:59 | מאת: עדן

שלום רב, ביולי האחרון עברתי לידה קיסרית בעקבות מצג עכוז התינוקי אוטוטו בין 5 חודשים ואני מעוניינת להיכנס שוב להריון וגם את ההריון הזה ללדת בקיסרי השאלה שלי היא אם זה בסדר להיכנס עכשיו להריון או שאני צריכה לחכות שיעבור זמן מהלידה והניתוח עצמו? ובמידה ונכנסתי להריון האם זה נחשב להריון בסיכון? ומה יכול להיות ההשלכות לכניבה להריון אחרי זמן קצר של לידה קיסרית אודה לתשובתך

23/12/2013 | 22:40 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

דומני שהשבתי על שאלה זו. הדבר אפשרי. ממליץ על מעקב הריון בסיכון במקרה זה. בהצלחה רבה, פרופסןר אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים