שליה נעוצה..

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

15/11/2011 | 10:01 | מאת: מורן

שלום עברתי 3 ניתוחים קיסריים 2 מהם עקב מצג עכוז והשלישי בשבוע 24 עקב שליה נמוכה ונעוצה שלאחר מכן עקב דימום היה צורך לבצע קשירת עורקים. לאחר הניתוח האחרון הרופא המליץ לחכות עם הריון נוסף לפחות שנה למרות שבכלל לא עלה לי במחשבה הריון נוסף אז. היום אני כ 3 שנים אחרי ונראה לי שבטעות אני אולי בהריון והשאלה היא האם עקב עברי אין סיכון או שאני אהיה בהריון בסיכון או שביכלל עדיף לוותר על הריון נוסף?

15/11/2011 | 19:31 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום מורן, המקרה שלך מאד מורכב ודורש התייחסות של רופא מומחה במיילדות ורפואת אם עובר עם כל התיק הרפואי שלך, לצערי איני יכול להגיב עליו דרך האינטרנט כי השיקולים הרפואיים בו מאד מורכבים ומסובכים ומחייבים בדיקתך ושיקול דעת מעמיק, בברכה, פרופ' אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים