צירים לפני קיסרי אלקטיבי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

04/05/2013 | 10:42 | מאת: יפית

שלום רב.עברתי 2 ניתוחים קיסריים חירום (בשל סיבוכים שארעו) וכעת אני בשבוע 30 מיועדת ללדת בקיסרי אלקטיבי.יש שאלה שמטרידה אותי מאד-מה קורה אם מופיעים צירים לפני תאריך הניתוח? האם אכנס שוב לניתוח חירום עם הרדמה מלאה? או שיהיה אפשרי לתת לי רק הרדמה אפידורלית? האם שוב בעלי לא יורשה להיכנס לחדר הניתוח? אני אמורה ללדת ב"ליס".. תודה מראש יפית

04/05/2013 | 17:51 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, בניתוח קיסרי שלישי המבוצע בחרום אכן לא נהוג להכניס את הבעל. בניתוח מתוכנן יש בתי חולים המאפשרים כניסת הבעל לחדר הניתוח. איני בקיא מה הנהוג בליס. בהצלחה בניתוח, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים