אינטרסיד בניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

28/02/2013 | 17:07 | מאת: אלה

שלום רב לפרופסור אוריאל. אני בת 28 ונמצאת בחודש התשיעי להריוני הראשון. בעוד כשבועיים אני צפויה לעבור ניתוח קיסרי אלקטיבי בביה"ח קפלן - בגלל מנח עכוז. אני מאד חוששת מסיבוכים אפשריים של הניתוח ורציתי לדעת האם משתמשים בביה"ח קפלן ברשת האינטרסיד במהלך הניתוח הקיסרי למניעת הידבקויות? האם זה אכן עוזר במניעת הידבקויות ברחם? וגם: האם עליי לרכוש את הרשת באופן עצמאי ולבוא עם זה לניתוח או שמא קונים את זה בבית המרקחת של בית החולים ביום שלפני הניתוח? (כשעושים את כל ההכנות לקראת הניתוח וכו') לתשובותיך אודה

28/02/2013 | 22:22 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אנא פני לבית חולים קפלן על מנת להתעדכן, לצערי אין לי מידע בנושא. באשר ליעילות השימוש אין עדין מידע מספיק בנוגע לניתוחים קיסריים. בהצלחה פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים