הריון3 לאחר 2 ניתוחים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

06/02/2013 | 11:51 | מאת: אוריין

שלום רב אני אחרי שתי ניתוחים קיסריים בהפרשים די קטנים 8 חודשים אחרי הניתוח הראשון נקלטתי שוב ועכשיו אחרי 6 חודשים גיליתי שאני שוב בהריון הניתוח הראשון היה עקב זה שהעובר לא ירד בתעלה בצורה נכונה ובשנייה ירידה בדופק לאחר נסיון של לידה נרתיקית. שתי הניתוחים עברו בסדר גמור ברוך השם עם החלמה מאוד טובה. השאלה שלי היא מה הסיכון בהריון הנוכחי? האם אני צריכה להיות במעקב מיוחד?תודה מראש

06/02/2013 | 13:08 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מומלץ על מעקב הריון בסיכון גבוה וככל הנראה ימליצו לך על ניתוח קיסרי חוזר לפני 39 שבועות. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים