לחץ בבטן לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

09/11/2012 | 19:24 | מאת: איילת

שלום רב, אני איילת ולפני כחודש עברתי ניתוח קיסרי,בשל מצג עכוז וילדתי את ביתי הבכורה במשקל של 4 קילו (יש לציין גם שמבנה גופי קטן ואני מאוד רזה מטבעי). בכל אופן אני מרגישה מידי פעם, בעיקר בימים האחרונים לחץ בבטן התחתונה, נדמה לי שלאחר שאני מרימה את ביתי (שהיא כבר כמעט 5 קילו), האם יכול להיות קשר בין הדברים? האם זה מסוכן? (אני רק בשבוע האחרון מרימה אותה, לפני זה לא הרמתי אותה כי כאב לי ובעיקר כי חששתי מהמשקל). אשמח מאוד לתשובה ותודה רבה מראש. שבוע טוב.

29/11/2012 | 08:12 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ככל הנראה התתופעה טבעית ואינה מסוכנת אך אנא גשי לבדיקה על ידי רופא נשים מומחה לשלול בעיה רפאוית הדורשת טיפול. מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים