ניתוח קסרי כן או לא, זאת השאלה??!

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

29/10/2012 | 09:29 | מאת: רלי

שלום, אני בת 27 בדרך כלל בריאה, בעברי ( בגיל 20 בערך) עברתי ניתוחים של בקע חוזר בטבור 3 פעמים חודש אחרי חודש בגלל שהגוף דחה את הרשת והיה לי זיהום. לפני כשנתיים עברתי ניתוח קסרי עקב מצוקה של העובר . ואחרי חודש מהלידה עברתי ניתוח נוסף של כרתת כיס מרה עקב התקפים חזקים שהיו גם בזמן ההריון... היום אני בהריון בשבוע 30. ולא יודעת במה לבחור, ניתוח קסרי או לידה רגילה ? מצד אחד יש לי ילד בבית שאני צריכה לחזור אליו, ולהיות בבית חולים 5 ימים אחרי ניתוח קסרי קשה לי המחשבה ומצד שני אני עד היום סובלת בזמן מאמץ מכאבים בבטן כאילו הבקע חזר לי... למרות שעשיתי בדיקה והבקע לא חזר . אבל השרירים נתפסים לי בבטן... אני ממש הלכתי לאיבוד מקווה לקבל תשובה ברורה מה עלי לעשות... תודה מראש.

31/10/2012 | 17:54 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

רלי שלום רב, השאלה שלך מאד חשובה אך אין בידי מספיק פרטים על מנת שאוכל לענות לך. מציע לך לתאם פגישה עם רופא נשים בכיר מומחה במיילדות על מנת ללבן עימו את הנושא. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים