7 שבועות לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

13/06/2012 | 11:30 | מאת: שני

שלום רב! ב23/4 עברתי ניתוח קיסרי שוחררתי מבי"ח עם זיהום בפצע ניתוחי ואושפזתי שנית לשבוע. כעבור כשבועיים יצא לי אבסס מעל הניתוח שנפתח ע"י הרופא לחור גדול ממנו נוקזה מוגלה. כעבור חמישה ימים אושפזתי שוב עם ברדיקרדיה טופלתי יומיים בונקומצין (יש לציין שאני רגישה לכמה סוגי אנטיביוטיקה ולכן איני מטופלת כרגע) כל הזמן הזה נעשות לי רק שטיפות, ויש לי עדיין גוש קשה באיזור הניתוח איני יודעת אם אני זקוקה לייעוץ נשים או כירורגיה בנוסף אני מדממת מהלידה רופא הנשים אמר שיש קריש דם קטן ברחם באיזור הניתוח אני כל הזמן מוטרדת ואין לי איכות חיים לתשובתך המהירה אודה

13/06/2012 | 12:07 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, ממליץ לך בחום להיות במעקב של רופא הנשים בבית החולים בו עברת את הניתוח והטיפול אותו קיבלת של ניקוז המורסה ושטיפות הוא הטיפול המקובל.. בהצלחה רבה ומזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים