הריון תאומים לאחר שני ניתוחים קיסריים -

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

28/03/2012 | 09:35 | מאת: מירב

שלום רב, אני בת 35, לאחר שני ניתוחים קיסריים ללא סיבוכים. שבוע 20 בהריון תאומים ספונטני. התאומים בי-כוריונים ובי-אמניוטים. את ההריון הנוכחי התחלתי במשקל עודף (גובה 1.55 משקל 64 ק"ג). לאחרונה התחלתי להרגיש אי נעימות באזור הבטן התחתונה ובאזור הצלקת הניתוחית לאחר עמידה והליכה. האם מדובר בתופעה שמצריכה ברור? תודה רבה מראש, מירב

08/04/2012 | 12:47 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, סליחה על האיחור בתגובה, אם התופעה של הכאבים מתמדת אנא פני לבדיקת רופא נשים על מנת שיאבחן את סיבת הכאב ויציע לך טיפול מתאים, מועדים לשמחה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים