ניתוח קיסרי- האם אני בבעיה?

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

25/07/2019 | 08:23 | מאת: קרין

שלום רב, ילדתי לפני כ7 חודשים בניתוח קיסרי מתוכנן (התבצע בחו״ל), במשך תקופה ארוכה וגם במהלך ההריון עברתי התעללות קשה מצד בן הזוג שלי. לאחר הלידה ובגלל בן זוגי שאיבד עשתונות ואיים לפגוע בי ובתינוק לא נחתי בכלל, הרמתי דברים ששוקלים 10-20 ק״ג, לא נזהרתי ולא היה לי אופציה להחלים כראוי. כשבוע לאחר הניתוח הצלקת נפתחה, הייתי אצל הרופא המנתח הוא אמר שהכל בסדר מאז חזרתי לישראל. סובלת מכאבים חמורים בצלקת ובאזור שלה(יש לי גוש בצד שמאל מעל הצלקת ואני מרגישה את החתך הפנימי שעשו לי בבטן בקיסרי) פניתי מאז לרופאים אבל לא קיבלתי תשובה, לצערי אין לי את מסמכי הניתוח והרופאים זורקים אחריות אחד מהשני ובזמן הזה אני ללא טיפול כלל. הצלקת אדומה(נראת חיה) , כואבת, מגרדת ויש בה חור קטן שרואים את הבשר הפנימי, קו הצלקת קשה ומרגיש כאילו יש חוט ברזל שם. אני מתקשה לזוז כראוי וכל שינוי תנוחה כרוך בכאבים. אני לא יודעת למי לפנות, מה עליי לעשות? האם העובדה שלא נחתי לאחר הקיסרי ואימצתי את הגוף שלי יכולה לגרום לנזק? האם בגלל טראומה שעברתי הגוף לא החלים? פעם אומרים שיש חשד להדבקויות, פעם אומרים שהכל תקין. אבל לא מפנים אותי הלאה לבירור או לטיפול. אני מיואשת מהמצב ובזמן הזה אני סובלת מכאבים ומצלקת שנראת רע. אני מפחדת שיש לי נזק שאם לא אטפל בזמן הוא יהיה בלתי הפיך. האם המצב הזה תקין? אם לא, למי עליי לפנות? תודה.

25/07/2019 | 08:54 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, מציע לך להיבדק על ידי אחות מומחית פצעים בקופת חולים. אם היא תחשוב שאת צריכה בדיקה דל כירורג או כירורג פלסטי להמשך טיפול היא תעשה זאת. רפואה שלמה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים