זיהום באיזור הצלקת שנתיים לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

10/02/2019 | 19:53 | מאת: יעל

שלום רב, עברתי ניתוח קיסרי שני לפני שנתיים. יש שערה תת עורית בסמיכות לצלקת שקצה אחד שלה היה נראה קרוב לפני השטח. בניסיונות כושלים להוציא את השערה יצאה הפרשה כלשהי לא מוגלתית. לפני כשבוע האיזור הזה הזדהם ויש פצע פתוח של כחצי סמ עם הפרשה מוגלתית. ניסיתי לשטוף במים וסבון, לשים יוד ולחבוש ולחכות שזה יסגר לבד אך זה לא קורה. מה עליי לעשות? איך מטפלים במקרה כזה? אציין שזה לא מקום מאוורר היות שהבטן ״נופלת״ על הפצע

10/02/2019 | 20:21 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, אנא פני לרופא נשים לטיפול פצע. אפשר גם לפנות לאחות פצעים בקופת חולים לטיפול והערכה. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים