האם ניתן להכריח אישה לעבור ניתוח קיסרי נוסף?

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

03/12/2018 | 16:25 | מאת: מיכל

שלום ד ר האם בית החולים יכול לכפות על אישה ניתוח קיסרי בעקבות ניתוחים קודמים והיא מבקשת vba3c? והיא ילדה לידה אחת רגילה בעבר...הסטטיסטיקה מדברת על 0.9-1.8% לקרע ברחם שיכול להגירם גם בניתוח קיסרי ..אז למה המדיניות היא כזאת? ושוב האם ניתן לכפות ניתוח כזה ? או לחלופין לגרש אותה מבית החולים בגלל סירובה?

03/12/2018 | 17:32 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, מדיניות המחלקות השונות בארץ משתנה ואולם ברוב חדרי הלידה בארץ מומלץ לבצע ברוב המקרים לבצע ניתוח קיסרי לאחר שני קיסריים קודמים. באשר להתנהלות שלך מול בית החולים איני יכול להגיב מאחר והפרטים אינם ידועים לי. בהצלחה רבה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים